ЩИРО ДЯКУЄМО ЗА ПІДТРИМКУ І ЕФЕКТИВНУ СПІВПРАЦЮ!

  • 2868

В умовах воєнного стану співробітництво з благодійними організаціями є не лише показником ефективності, а й життєво необхідною допомогою та підтримкою, зокрема для внутрішньо переміщених осіб, яких війна змусила покинути свої домівки.  

Завдяки налагодженій співпраці між Лохвицькою  міською радою на чолі з міським головою Віктором Радьком та Полтавською обласною організацією Товариства Червоного України ВПО, які наразі проживають на території нашої громади, неодноразово отримували гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів, предметів побуту та засобів гігієни.

Висловлюємо найщиріші слова подяки голові Полтавської обласної організації Товариства Червоного Хреста України Ірині Аркадіївні Плюсніній  за щоденну нелегку роботу,  яка є вкрай важливою для мешканців Полтавської області та Лохвиччини зокрема. Ваша підтримка та готовність допомогти  є важливим базисом на шляху забезпечення подолання негативних наслідків військових дій. Щиро дякуємо Червоний Хрест Полтавської області за постійну підтримку, ефективну співпрацю та надійне партнерство!