ВІТАЄМО З ПОЧЕСНИМ ЗВАННЯМ!

  • 475

У Київському Палаці спорту відбулося нагородження спортсменів, тренерів та працівників сфери фізичної культури і спорту. Відомчі відзнаки вручав Міністр молоді та спорту України Гутцайт Вадим Маркович.

Засновнику дитячого клубу кіокушин карате ім. О. Кріптова,  тренеру-викладачу  Лохвицької дитячо-юнацької спортивної школи, Заслуженому тренеру  України,  Почесному громадянину місті Лохвиця ПРЯДЦІ ВОЛОДИМИРУ СЕМЕНОВИЧУ вручено посвідчення Заслуженого працівника фізичної культури і спорту України (звання присвоєно було раніше) – державна нагорода – почесне звання України, яке надається Президентом відповідно до Закону «Про державні нагороди України».

Лохвицька громада на чолі з міським головою Віктором Радьком щиро вітає Володимира Прядку із високою нагородою!  Спорт – це сила і мудрість,  це віра в себе і старанна праця, яка  веде до перемоги. Саме цьому Ви навчаєте сотні своїх вихованців, юних спортсменів Лохвиччини, які своїми досягненнями  прославляють нашу громаду в Україні і світі. Від щирого серця  бажаємо Вам  нових високих успіхів, вершин доброї слави і  завзятих перемог –  завжди і у всьому!