ШАНОВНА ГРОМАДО!

  • 484
Знову війна вдарила по Лохвицькій громаді чорною звісткою – на Донеччині на полі бою поліг наш земляк, військовослужбовець Збройних сил України ШЕВЧЕНКО Володимир Юрійович, захищаючи волю і незалежність нашої держави від посягання російської федерації, боронячи мир і спокій у наших з вами домівках!
Він народився 28 листопада 1983 року в селі Мехедівка Безсалівської сільської ради. Згодом родина переїхала у село Безсали, де Володимир закінчив 11 класів місцевої школи. У 2000 – 2004 рр. навчався у Березоворудському технікумі Полтавської державної аграрної академії. По його закінченні працював у будівельній галузі, зокрема у ТОВ Мегаполісбуд» у м. Київ.
На початку російського вторгнення, 27 лютого 2022 року, був мобілізований до лав Збройних сил України. У званні старшого сержанта служив на посаді кулеметника відділення кулеметного взводу стрілецької роти.
9 січня 2023 року в районі населеного пункту Красногорівка Донецької області під час ворожого артилерійського обстрілу серце воїна перестало битися навіки…
Лохвицька громада безмежно сумує від тяжкої, невимовної втрати. Розділяємо гіркий біль і висловлюємо глибокі співчуття мамі Наталії Василівні, батькові Юрію Васильовичу, брату Юрію Юрійовичу.
Світла пам'ять про захисника Володимира Шевченка вічно житиме в серцях тих, хто його знав, в душах тих, кого він захищав, аби жоден з нас не стояв на колінах перед ворогом! Слава і вічна пам’ять Герою!Фото без опису