УЧЕНИЦІ БІЛОГОРІЛЬСЬКОЇ ЗОШ – ПЕРЕМОЖНИЦІ ОБЛАСНОГО ПАТРІОТИЧНО-ОБРАЗОТВОРЧОГО КОНКУРСУ

  • 154

19 січня 2023 року відбулося нагородження переможців обласного патріотично-образотворчого конкурсу «Самоврядування очима дітей» на тему  «Повертайся живим!», який був проведений Полтавською обласною асоціацією органів місцевого самоврядування.

Для участі в конкурсі свої доробки надіслали 385 школярів, журі відібрало 56 робіт і за результатами онлайн голосування визначило 10 переможців у різних вікових категоріях.

– Дякую дітям, які висловили власні емоції у роботах. Вдячний батькам і педагогам, які підтримують наше молоде покоління і допомагають розвивати творчі таланти. Разом віримо в Перемогу! – сказав на церемонії нагородження голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький, вручивши  юним переможцям дипломи та подарунки –  Smart-годинники  і  солодощі.

У когорті переможців обласного патріотично-образотворчого конкурсу – діти Лохвицької громади – здобувачі освіти Білогорільської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів.

Щиро вітаємо ученицю 9 класу  ТИЩЕНКО Альону, яка виборола І місце у віковій категорії 13-17 років, та її наставника Світлану Олександрівну Маковченко, ученицю 1 класу НАГОРНУ Анастасію, яка також виборола І місце у віковій категорії 6-9 років, та її наставника Аліну Василівну Клименко.  

Бажаємо переможцям успіхів, наснаги, завзятості, здійснення мрій та нових творчих злетів, педагогічним працівникам – задоволення від праці та перемог своїх вихованців, батькам – пишатися своїми дітьми, радіти їхнім успіхам!