У ПОГАРЩИНСЬКІЙ ЗОШ ОБЛАШТОВАНО УКРИТТЯ ДЛЯ УЧНІВ І ДОШКІЛЬНЯТ

  • 329

В умовах воєнного стану безпека дітей і дорослих під час виховного і освітнього процесу є одним із пріоритетних напрямків  діяльності Лохвицької міської ради.

Завдяки реалізації проєкту «Поточний ремонт захисної споруди цивільного захисту в підвальному приміщенні Погарщинської ЗОШ І-ІІІ ступенів» учні школи та вихованці закладу дошкільної освіти «Сонечко» мають укриття, яке відповідає належним вимогам безпеки і організації освітнього простору в умовах воєнного стану.   

Після проведення демонтажу виконано значний обсяг будівельних робіт: штукатурка та фарбування стін і стелі, влаштування цементного покриття і фарбування підлоги, встановлення 4-х металапластикових дверей, влаштування освітлення (монтаж світильників з люмінесцентними лампами, встановлення вимикачів), прокладання мережі водовідведення та встановлення сантехніки (унітаз, умивальник), облаштування запасного виходу.  

 Вчителі та працівники дитячого садочка подбали про облаштування освітнього простору для учнів і малюків, а також  проявили творчу фантазію, прикрасивши стіни укриття малюнками у патріотичному стилі.