20 лютого – День Героїв Небесної сотні

  • 288

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ЛОХВИЦЬКОЇ ГРОМАДИ!

Сьогодні ми вшановуємо Героїв Небесної сотні, відвагу, силу духу і стійкість, яку проявили ці нескорені сини і доньки України  у боротьбі за наше європейське майбутнє.

Пам’ятаємо ті лютневі дні 2014 року, коли на Майдані з’явилися перші жертви серед мирних протестувальників. На шляху боротьби за демократичні цінності  наш народ не зупинили ні кулі снайперів, ні гранати, ні людська жорстокість. 

Для нас, особливо під час війни, важливо не забувати з чого все починалося. Це була перша битва російсько-української війни, битва за наші цінності, за незалежність, свободу, за майбутнє!

Вшанування Героїв Небесної сотні й прагнення до свободи, які заклав у той час Майдан, його перемоги – це те, що зараз стоїть поперек горла ворожому путінському режиму. Бо Революція гідності змінила не тільки країну. Вона змінила кожного з нас. Саме тоді у державі народилася нація, яка зараз не дає росії розділити свою землю і нині незламно стоїть за Україну.   

«Герої не вмирають!» – перше, що думає кожен, згадуючи сьогодні Героїв Небесної сотні. Тож схилімо голови перед тими, хто ціною власного життя відстояв майбутнє для кожного з нас! Вклонімося низько тим, хто зараз зі зброєю в руках боронить Україну. Віримо – Перемога близько!

Слава Україні!

    Лохвицький міський голова Віктор РАДЬКО

Фото без опису