Єдиний внесок: понад 860 мільйонів гривень спрямували роботодавці Полтавщини до державних цільових фондів

  • 98

Головне управління ДПС у Полтавській області інформує громадян про те, що у січні 2023 року надходження з єдиного внеску сягнули відмітки 860 млн гривень. Як проінформував пресу заступник начальника ГУ ДПС у Полтавській області Олег Волошинов, завдяки відповідальній позиції бізнесу зі сплати єдиного внеску, відбувся приріст надходжень на суму 125,6 млн грн, або на 17,1 відсотки, у порівнянні  з аналогічним періодом минулого року.

У Головному управлінні ДПС у Полтавській області наголосили на тому, що цілеспрямована спільна діяльність з легалізації праці та виплати офіційної заробітної плати позитивно позначається на надходженнях з ЄВ та стабільності числа застрахованих осіб.

Звертаємо увагу, що податківці постійно перебувають на зворотному зв’язку з платниками. До послуг полтавців – комунікаційна податкова платформа https://poltava.ikc@tax.gov.ua та субсайт Головного управління ДПС у Полтавській області вебпорталу ДПС https://poltava.tax.gov.ua/, офіційна сторінка у соціальній мережі Facebook: https://www.facebook.com/tax.poltava.

 

Головне управління ДПС у Полтавській області