ТРАКТОР «DEUTZ-FAHR Agrofarm 115 G» – НА ЗАГОТІВЛІ ЩЕПИ

  • 250

Сучасний трактор «Deutz-Fahr Agrofarm 115 G» з навісним обладнанням (відвал снігоочисний) був придбаний за кошти громади для поповнення автотранспортного парку комунального підприємства «Добробут-сервіс».

Потужний, безпечний і надійний, з високим рівнем комфорту і продуктивності – в цих характеристиках колісного трактора працівники підприємства вже  переконалися на практиці.

Кабіна трактора має панорамне остеклення, що забезпечує гарний огляд, обладнана кондиціонером, зручним підресореним кріслом. Робочі органи і панель приладів розташовані таким чином, що керування є максимально зручним для тракториста.

Погодні умови цьогорічної малосніжної зими дозволили  використовувати трактор  під час процесу заготівлі деревної щепи. Завдяки трактору «Deutz-Fahr Agrofarm 115 G» приводиться в дію щепоріз, який подрібнює на тріску заготовлені гілки.

Із цієї сировини КП «Добробут-сервіс» виготовляє пелети для забезпечення освітніх закладів громади та установ і організацій Лохвицької міської ради альтернативним видом палива.

На фото: після робіт по розчищенню території попід річкою в зоні Соснового парку м. Лохвиця за допомогою трактора  «Deutz-Fahr Agrofarm 115 G»   гілки і дика поросль перетворюється в щепу.