ШАНОВНІ МЕШКАНКИ ЛОХВИЧЧИНИ! ДОРОГІ ЖІНКИ!

  • 230

Прийміть найщиріші вітання зі святом – Міжнародним днем прав жінок і миру!

Вже майже півтора століття жінки  усього світу відстоюють свої права, ведуть боротьбу за рівноправ’я з чоловіками. І навіть сьогодні в деяких країнах це не втратило своєї актуальності.

Для України  це свято – нагода поміркувати про досягнутий прогрес, закликати до змін і відзначити належним чином прояви мужності і рішучості з боку звичайних жінок, які грають виняткову роль в історії своєї країни.  

Серед кращих традицій нашого народу –  повага й шана до  жінки- матері,  мудрої господині, охоронниці домашнього вогнища. Дбайлива мати, любляча дружина, сумлінна трудівниця – таке нелегке ваше покликання, яке ви виконуєте з гідністю і терпінням.

Висловлюю подяку всім жінкам, які своєю сумлінною   працею  забезпечують виконання важливих завдань на різних напрямках роботи. 

Особлива подяка тим жінкам, які разом з чоловіками стоять на передовій у боротьбі за суверенітет і територіальну цілісність нашої держави, медичним працівникам, жінкам-волонтерам, місія яких надзвичайно важлива у воєнний час.   

Велика шана матерям і дружинам, які  чекають чоловіків та синів з фронту, глибоке співчуття тим з них, які втратили рідних…

Шановні жінки!  Ваша небайдужа й відповідальна життєва позиція, як і  щоденна праця є справжньою запорукою стабільності нашого народу та  відродження нашої країни після Перемоги!

Від щирого серця зичу всім жінкам мирного неба, міцного здоров’я,  особистого щастя та родинного затишку. Нехай здійснюються ваші найзаповітніші мрії, буде щедрою доля, а серце – завжди зігріте увагою рідних і близьких людей.

З  повагою – Лохвицький міський голова Віктор РАДЬКО

Фото без опису