14 березня – День українського добровольця

  • 327

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ЛОХВИЦЬКОЇ ГРОМАДИ!

Від щирого серця вітаю вас зі святом національного календаря – Днем українського добровольця!

Завжди, у найважчі часи нашої історії, знаходилися відважні, які  з власної волі, за покликом гарячого серця брали до рук зброю і ставали на захист рідної землі.

Україна переживає найбільше випробування у своїй новітній історії – повномасштабну збройну боротьбу з російським агресором за власну незалежність і територіальну цілісність. 

Нині добровольцем став увесь український народ – ті, хто прийшов до центрів комплектування та поповнив ряди Збройних сил України, хто став до лав територіальної оборони, хто сьогодні допомагає захисникам і готовий стати до їхніх лав завтра. 

Цих мужніх воїнів об’єднує яскрава національна риса, благословенна традиція українського народу – бути небайдужим до свого сьогодення та майбуття, до долі своїх дітей, честі і пам’яті своїх батьків!

Сердечно вітаю зі святом усіх добровольців України та нашої Лохвиччини, людей з гарячими та хоробрими серцями, високим почуттям обов’язку боронити свою Вітчизну від ворога!

Ваша готовність добровільно стати на захист України є головною запорукою нашої перемоги!

Бажаю всім Господнього благословення і опіки, міцного здоров’я і витримки, сили і твердості духу, добробуту і надійного тилу в родині. І хай все буде Україна!

З повагою, Лохвицький міський голова Віктор РАДЬКО

Фото без опису