18 березня – День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення

  • 403

ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ КОМУНАЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ  «ЛОХВИЦЯ-СЕРВІС» ТА «ДОБРОБУТ-СЕРВІС»!

Сердечно вітаю вас  із професійним святом – Днем працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення!

Для  споживачів комунальні блага давно стали настільки звичною справою, що ніхто особливо і не замислюється над тим, який значний тягар відповідальності лежить на плечах працівників, які їх надають. Ваша робота непомітна, але вкрай важлива.

Ви щодня дбаєте про водопостачання і водовідведення, вивезення твердих побутових відходів від закладів, установ та з приватного житлового сектора, про впорядкування території міста Лохвиця та сіл нашої громади, про озеленення населених пунктів та забезпечення закладів освіти альтернативним видом палива – пелетами.

Згадаймо минулий рік, коли у період введення військового  стану КП «Лохвиця-сервіс» як підприємство критичної інфраструктури робило все можливе для надання повного спектру послуг жителям громади. В цей час працівники КП «Добробут-сервіс» дбали про благоустрій та чистоту міста і сіл громади.  Ще тоді всі ви витримали іспит на професійність, небайдужість, сміливість і стійку громадянську позицію.

Із нагоди професійного свята висловлюю щиру вдячність усім, для кого створення щоденних зручностей людям, поліпшення умов їх побуту стало сенсом життя! Дякую вам за копітку, але вкрай необхідну роботу, яку ви виконуєте  на благо людей!

Від щирого серця бажаю вам та  вашим родинам міцного здоров’я і добробуту, бадьорості духу і достатку. Хай і надалі завдяки вашим роботящим рукам квітне і стає комфортнішою для жителів наша Лохвицька громада! Хай ваша праця винагороджується людською довірою і повагою! Світлого вам сонця і мирного неба над головою! І хай все буде Україна!

З повагою і вдячністю – Лохвицький міський голова Віктор РАДЬКО

Фото без опису