ВІДКРИТО, ОПЕРАТИВНО, ДЕТАЛЬНО –ДЛЯ АКТИВНОГО СОЦІУМУ ЛОХВИЧЧИНИ

  • 147

Взаємозалежність відкритості влади та довіри до неї мешканців громади є основою того, щоб приділяти постійну увагу інформаційному складникові у діяльності Лохвицької міської ради.

Сьогодні під головуванням секретаря міської ради Тетяни Даценко за участю керівників відділів, структурних підрозділів, працівників закладів і установ Лохвицької міської ради відбулася робоча нарада по питанню інформаційної політики, спрямованої на різнобічне і оперативне висвітлення інформації на веб-сайті та Facebook-сторінці Лохвицької міької ради.

Проаналізувавши широкий спектр інформаційного поля, який охоплює економічну, соціальну, культурну, освітню, спортивну, комунальну сфери життєдіяльності громади, учасники робочої наради вирішили збільшити обсяг висвітлення новин щодо діяльності закладів та установ, подій із життя громади, потрібної  офіційної інформації та акумулювати  все це на інтернет-ресурсах Лохвицької міської ради. Для цього у кожній сфері буде визначено відповідальних осіб, які сприятимуть пожвавленню інформування. Отож, скоро про все з усіх куточків громади – відкрито, оперативно, детально, а головне – цікаво, аби задовольнити високі інформаційні запити активного соціуму Лохвиччини.