ЛОХВИЦЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА ВІКТОР РАДЬКО ОТРИМАВ ПОДЯКУ ВІД СВАТІВСЬКОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

  • 345

Сьогодні 30 березня головний спеціаліст з документообігу, контролю звернень і діловодства Сватівської міської військової адміністрації Олена Ткаченко вручила Подяку Лохвицькому міському голові Віктору Радьку від Сватівської  МВА Луганської області.

Із березня 2022 року і, на жаль, до сьогодні, місто Сватове знаходиться під окупацією. Наразі лінія фронту проходить територією Сватівської громади, а поблизу самого міста ведуться активні бойові дії.

Опинившись на території Лохвицької громади у статусі внутрішньо переміщеної особи, у вересні 20222 року Олена Ткаченко звернулася до Лохвицького міського голови за технічною підтримкою для організації дистанційної роботи. Наразі позаду – пів року співпраці  у цьому питанні.

Тож Сватівська міська військова адміністрація висловила щиру вдячність Лохвицькому міському голові Віктору Радьку за небайдужість, оперативну допомогу та організаційну підтримку роботи військової адміністрації в умовах військового стану і окупації.

«Бажаю процвітання, економічного розвитку та фінансового благополуччя м. Лохвиця! Висловлюю сподівання на розвиток партнерських відносин та плідну співпрацю  між нашими громадами у майбутньому!» – йдеться у тексті нагороди за підписом начальника Сватівської міської військової адміністрації Олександра Міткевича.

Бонусом до слів вдячності стали пакунки з дезінфекторами, передані Оленою Ткаченко для потреб Лохвицької громади.

Усім сватівчанам, які з вірою в перемогу і наші незламні Збройні сили чекають на звільнення території міста і громади, навзаєм хочеться побажати мирного неба над головою і рідної землі під ногами. Тримаємо стрій і хай все буде Україна!