ПОГАРЩИНА ТА ВЕТЕРАН ВОЛОДАРІ КУБКІВ!

  • 235

В неділю, 2 квітня, відбулися фінальні ігри в яких розіграли Кубки Лохвицької громади.

 Центральним матчем була гра між командами "Погарщина" та "Лохвиця". Хід гри зумовив пропущений гол лохвичанами вже в дебюті гри. При введенні м'яча в гру, помилився воротар лохвичан, помилкового віддавши м'яч супернику. Далі "Погарщина" володіла грою і невдовзі забила вдруге. Залишок тайму вже погарщанці грали по рахунку, могли відзначитися ще не один раз. Натомість в лохвичан мало що вдавалося, особливо в завершальній стадії атак. Під кінець першого тайму лохвичани отримали право пробиття десятиметрового за перевищення кількості фолів. Але реалізувати не змогли, 2:0 після першого тайму.

 Другий тайм розпочався з атак лохвичан і до середини тайму вони таки зуміли скоротити рахунок до 2:1. "Погарщина" у відповідь провела декілька гострих контр атаках, в яких відзначилися двічі. І тільки під завісу матчу лохвичани скоротили рахунок до 4:2. За декілька хвилин матч так і завершився.

 За годину до основного фіналу, команди "Ветеран" та "Харківці" провели гру за малий Кубок громади. Основний час не виявив переможця, 1:1. Тому для виявлення переможця були призначені пенальті. Героєм серії пенальті виявися воротар "Ветерану" В'ячеслав Юхно. Він не тільки парирував три із шести пробитих пенальті, а і реалізував сам один. В підсумку 4:3 по пенальті "Ветеран" здобув малий Кубок Лохвицької громади.

 Цими іграми закінчився зимовий цикл змагань з міні футболу. Команди та футболісти починають підготовку до чергового чемпіонату Лохвиччини з футболу.