З ВІРОЮ У ПЕРЕМОГУ

  • 348

Благодійний концерт під назвою "З ВІРОЮ У ПЕРЕМОГУ" пройшов 1 квітня у селі Гиряві Ісківці.

Концертна програма була підготовлена творчими колективами Гирявоісковецького СБК, Млинівського СК, Старохутірського СК та учасниками художньої самодіяльності населених пунктів Гирявоісковецького старостинського округу. Атмосфера у всьому: вибір пісенного репертуару, слова ведучих — все про нашу незламну, єдину, величну, непереможну Україну!

До заходу долучились Гирявоісковецька загальноосвітня школа І—||| ступенів, заклад дошкільної освіти "Колосок", ТОВ "Агро Перемога", "Лавандовий дворик". Ними було організовано аквагрим для дітей, продаж  власної продукції, випічки та різного роду смаколиків на благодійному ярмарку.

Всі присутні долучилися до збору коштів, які будуть використані на підтримку ЗСУ. Впродовж концерту та ярмарку вдалося зібрати 47 тисяч 086 гривень і це додає сил та вкотре доводить небайдужість наших громадян до потреб української армії в період війни. Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуДякуємо всім, хто долучився до заходу, в чиїх серцях любов до України. Ваші великі серця захоплюють, надихають, переконують, що разом ми незламні, незборима сила. Кожен з нас робить все можливе, щоб наблизити перемогу! Лише разом і лише до нашої Перемоги!