Літературний бібліотечний етюд «Собори нашої пам’яті…Олесь Гончар»

  • 322

ВІН ЗВІВ ДЛЯ НАС СОБОР ДУШ

Собори душ своїх бережіть, друзі…

Собори душ!..

3 квітня виповнилося 105 років від дня народження Олеся Гончара. Кожного року в день народження письменника ми хочемо відкрити нові сторінки його життя та творчості, адже серед українських письменників – це зірка першої величини, людина, що стоїть найвище по своєму таланту, життєвій позиції, любові до батьківщини. Олесь Гончар у 28 років став живим класиком – проникливим , знаючим, точним.

http://lokhvytsia-cbs.edu.poltava.ua/novini.../id/763

До 105 – річчя від дня народження видатного письменника України на абонементі бібліотеки влаштована ювілейна книжкова виставка – портрет «Його душа – собор надій високих». На виставці, яка експонуватиметься впродовж 10 днів, всі охочі ознайомляться з життєписом письменника та його творчістю.

Бібліотекарем відділу обслуговування Сухоплечевою О. Г. Для учнів 11 класу Лохвицької загальноосвітньої школи № 2 був проведений літературний бібліотечний етюд «Собори нашої пам’яті…Олесь Гончар».

Читаймо «Собор»! Він розкриває нам очі на сучасний світ, складний і суперечливий, допоможе знайти відповіді на питання, куди ми йдемо і що з нами буде. Читаймо «Собор»! Він сповнений жорстокої правди і водночас віри в людину. Він учить любити свою історію.