Працівники Гамаліївського сільського клубу пліч-опліч із громадою села трудяться на лінії волонтерства.

  • 251

Майже з перших днів війни працівники Гамаліївського СК пліч-опліч із громадою села трудяться на лінії волонтерства, співпрацюють із старостою, волонтерами Гадяцької, Лохвицької та Заводської ТГ, а потім з'являються і прямі відправки туди, куди є необхідність.

А саме: це і випічка домашніх солодощів, маринування капусти, заготівля консервації та різних продуктів харчування, збір речей різного вжитку (одяг

, шкарпетки), пошив розгрузок та нижньої чоловічої білизни, збір тканини для сіток та на пошив, в'язання носків, плетіння сіток та ін.

Всі, як один, прагнуть пришвидшити і наблизити день НАШОЇ ПЕРЕМОГИ. Наші односельці завжди готові до будь - яких випробувань, навіть вимкненням світла, адже доводилося і в екстримальних випадках пекти і шаткувати...

Про кошти взагалі немає мови... Невстигнувши кинути заклик - вмить збереться, нехай невелика, але така необхідна, сума на придбання відерець, шкарпеток чи цукерок. Майже всі жіночки цілу зиму розпускали світери і плутали нитки для теплих в'заних шкарпеток і жилеток. Старенькі бабусі, які мають невелику пенсію, але з великим бажанням вкладають свою часточку, бо вірять, що наші хлопці та дівчата найкращі. Одна з таких бабусь, маючи слабке здоров'я, але сильне бажання допомогти, майже всю зиму плела кружочки - піддупнички, щоб холодний метал техніки не заважав у боротьбі нашим ЗСУ.

ТОЖ для ПЕРЕМОГИ продовжують всі і далі працювати. Бо там, на лінії вогню, є ті люди -НАШІ хлопці і дівчата, яким потрібні теплі домашні смаколики та вітамінчики.

ВЕЛИКА ПОДЯКА нашим односельцям!

#ГамаліївськийСК