ВІДБУВСЯ УРОЧИСТИЙ МІТИНГ З НАГОДИ ВІДКРИТТЯ МЕМОРІАЛЬНИХ ДОШОК ВИПУСКНИКАМ ЛОХВИЦЬКОЇ ШКОЛИ

  • 128

Сьогодні, 5 травня на подвір’ї Лохвицької загальноосвітньої школи №3 зібралось багато людей, щоб вшанувати світлу пам'ять випускників школи:  Андрущенка  Ігоря Олександровича, Задорожнюка Дмитра Ігоревича та Сініченка Ярослава Сергійовича. Ці молоді хлопці без вагань стали на захист рідної землі з початку повномасштабного вторгнення російської федерації на територію України та віддали своє життя заради миру, незалежності своєї Батьківщини та світлого майбутнього наших дітей.

Ми всі в боргу перед загиблими захисниками і встановлення меморіальних дошок – данина пам’яті тим, кого вже не повернути. Їхній героїзм вчитиме майбутнє покоління школярів таким звичним, але часом надскладним людським якостям як гідність, повага, любов, вірність… І сьогодні найголовніше наше завдання –  зберегти пам’ять про подвиги наших Героїв та допомогти кожному, хто повертається з цієї жорстокої війни.

 Згадуючи полеглих земляків на урочистому заході виступили: перший заступник Лохвицького міського голови – Сергій Юрійович Шрамко, начальник другого відділу Миргородського РТЦК та СП – Сергій Миколайович Ніколаєнко, директор школи – Олена Іванівна Колєнова та однокласники хлопців, які зі сльозами на очах згадували незабутні моменти шкільного життя та висловили вдячність батькам за виховання своїх синів.

Почесну місію відкриття меморіальної дошки загиблим  воїнам виконали перший заступник міського голови та начальник другого відділу Миргородського РТЦК та СП. Після чого учасники заходу поклали квіти та низько схилили голови в хвилині мовчання на знак великої шани та вічної пам’яті  всіх воїнів, які загинули у боротьбі за свободу, територіальну цілісність та єдність України.

Світла пам’ять про наших захисників назавжди залишиться у наших серцях!

Слава Україні! Героям слава!