«ПОДАРУЙ БІБЛІОТЕЦІ КНИГУ »

  • 207

Книга була, є і завжди буде найкращим подарунком бібліотеці. За кожною обкладинкою живе цілий світ, кожна сторінка – знайомства, зустрічі, переживання.

Вже не перший рік Публічна бібліотека ім.Г.С. Сковороди Лохвицької міської Т.Г. проводить акцію «ПОДАРУЙ БІБЛІОТЕЦІ КНИГУ ». В кожного з нас вдома є книги, які ми вже прочитали і можемо поділитись ними з іншими людьми, які захоплюються читанням. Здавалось би важко в наш час достукатись до людських сердець,та дуже приємно, що серед наших читачів так багато небайдужих людей, які знаходять можливість відгукнутись на заклик про допомогу. Передати книгу в дар бібліотеці-значить подарувати книзі друге життя і справжнє задоволення багатьом читачам на довгі роки.

Вчора наша бібліотека отримала книги з домашньої бібліотеки Сороки Надії Миколаївни. Книги подарувала її донька Еріка. Це нові, змістовні, сучасні книжки українських та зарубіжних авторів.

Колектив бібліотеки щиро дякує за подаровані книги, адже вони не тільки поповнять фонд бібліотеки, а й будуть корисні нашим читачам.

Спасибі за тепло сердець, доброту, розуміння, любов до книги і читання. Дякуємо за небайдужість до бібліотеки та бажаємо їм міцного здоров’я, родинного благополуччя та мирного неба на нашій українській землі.

Нам важлива ваша підтримка, шановні користувачі!