Шановні медичні сестри Лохвицької громади!

  • 206

Щиро вітаю вас з професійним святом – Міжнародним Днем медичної сестри.

Ця професія - складна і багатогранна. Вона поєднує в собі надзвичайну відповідальність, фаховість, відданість і самопожертву. 

Медичні сестри Лохвицького краю уже давно славляться своїм професіоналізмом, а головне - добротою та чуйністю до чужої біди. Адже, місцеві громадяни постійно висловлюють слова подяки  медичному персоналу в соціальних мережах та засобах масової інформації за те, що вони дарують людям радість до життя та вселяють віру у зцілення.

Від усієї душі щиро бажаю вам передусім мирного неба над головою, благополуччя і спокою у ваших оселях. Міцного здоров’я, успіхів, терпіння, оптимізму та удачі. Ваші зусилля, уміння та досвід дають можливість гідно організовувати роботу міської лікарні, полікліники, швидкої допомоги, амбулаторії сімейної медицини та фельдшерських пунктах по старостинських округах, у школах та дитячих садочках.

Дякую вам за нелегку щоденну працю. Нехай Ваші вміння і досвід будуть невичерпним джерелом у благородній справі збереження здоров’я, якій Ви присвятили своє життя.

 

З повагою,

Лохвицький міський голова                 Віктор РАДЬКО

Фото без опису