РОБОЧА ЗУСТРІЧ З ДИРЕКТОРАМИ ШКІЛ ТА ФІЛІЙ

  • 145

У п’ятницю, 18 травня цього року, відбулася робоча зустріч працівників відділу освіти виконавчого комітету Лохвицької міської ради з керівниками закладів загальної середньої освіти та їх філій, на якій основним питанням звучало організоване завершення навчального року та підготовка до нового 2023-2024 навчального року.

Методичні рекомендації щодо завершення навчального року в умовах воєнного стану, розроблені Міністерством освіти і науки України, присутнім було озвучено директором Центру професійного розвитку педагогічних працівників Тетяною Савинською.

Про організацію заходів з питань безпеки життєдіяльності учасників освітнього процесу під час літніх канікул та при організації пришкільних таборів проінформував Олександр Криворучко, провідний інспектор ВЗНС Миргородського РУ ГУ ДСНС України в Полтавській області.

На зустрічі увагу також було зосереджено на оформленні документів про відпуски працівників, трудових відносин з працівниками, на підсумку моніторингу дистанційного навчання учнів в Лохвицькій ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3, який був проведений Управлінням Державної служби якості освіти в Полтавській області.

Обговорили і питання фінансування видатків на оплату праці педагогічних працівників закладів освіти міської ради, формування мережі класів та попереднього розподілу педагогічного навантаження між працівниками на черговий навчальний рік.