Розпочата акція з нагоди відзначення Міжнародного дня захисту дітей

  • 78

Вже традиційно прихід літа асоціюється із дитячим днем. Це не просто веселе свято для самих діток, а й нагадування  дорослим про необхідність захищати права дитини, щоб  діти росли  здоровими і щасливими, вчилися і займалися улюбленими справами.

Дитинство – найпрекрасніша мить нашого життя, це – пора сподівань та здійснення мрій. Немає більшого щастя у світі, аніж посмішки дитини. Напередодні святкування Міжнародного дня захисту дітей 30 травня 2023 року в Центрі надання соціальних послуг Лохвицької міської ради розпочались заходи.  В цей день  було гамірно, тут зібрались діти з сімей, що перебувають в складних життєвих обставинах. З вітальним словом до присутніх звернулась директор Центру надання соціальних послуг Лохвицької міської ради Світлана ЖДАН, яка побажала діткам за період літніх канікул увібрати всю наснагу від теплого сонечка, знайти нових друзів та добре відпочити.

Фахівцями відділення соціальної роботи Центру Надією НАСТЕНКО та Оксаною САВЧЕНКО було проведено святковий день для дітей. Зранку діти працювали над асфальтовим живописом «Моя мрія», потім була проведена цікава ігротусовка на свіжому повітрі. Маленькі учасники брали участь у різноманітних конкурсах та іграх, одержували призи.

А далі їх гостинно вітала творча студія MAMALENA. Тут діти повправлялись у приготуванні круасанів, шаурми та морозива. За цікавими іграми швидко та радісно сплинув час.  Діти отримали радість, гарний настрій та багато усмішок і щасливих хвилин, вони були в захваті.

А наостанок усі отримали солодкі подарунки. Весь час тривала атмосфера свята та радості і, дивлячись на задоволених дітей, ми віримо, що їх чекає щасливе майбутнє. Це свято надовго залишиться у дитячих спогадах як промінь світла. Фото без опису