Любі діти, дорогі батьки та шановні педагоги!

  • 75

Любі діти, дорогі батьки та шановні педагоги!

Вітаю всіх вас зі святом останнього дзвоника!

Цей навчальний рік пройшов у нелегких умовах війни, та став справжнім випробуванням як для освітньої галузі, так і для всієї країни. Усім нам довелося боротися з різними перешкодами аби наші діти мали змогу отримати якісні знання. Проте, біда нас тільки об’єднала та загартувала, показала нашу силу та звитягу, людяність та сердечність.

Сьогодні останній дзвоник для багатьох учнів – це успішне подолання чергового рубежу в шкільному житті. А для наших молодих і талановитих випускників цей шкільний дзвоник справді останній. Для них – це початок дороги у нове, доросле та самостійне життя, в якому щодня необхідно приймати свідомі рішення, здобувати досвід, власними силами будувати своє щасливе майбутнє. Попереду – нові вершини та нові досягнення, тож нехай світлою буде ваша дорога, устелена добрими справами, ідеями та особистими перемогами.

Дякую педагогам за високий професіоналізм, терпіння, увагу, розуміння та підхід до кожного учня. Саме завдяки вашим старанням ми маємо свідому, культурну та освічену націю. І, звичайно, велика вдячність батькам за вашу любов та турботу. Без вашої підтримки, вчителям не вдалося б досягти успіху.

Зі святом! Нехай це літо буде спокійним і безпечним для кожного з вас! А новий навчальний рік нехай розпочнеться під мирним небом вільної та непереможної України!

З повагою,

Лохвицький міський голова Віктор РАДЬКО

Фото без опису