Міжнародний день захисту дітей

  • 55

ДОРОГІ ДІТИ! ШАНОВНІ БАТЬКИ!

ЩИРО ВІТАЮ ВАС ІЗ СВІТЛИМ ТА ПРЕКРАСНИМ СВЯТОМ – МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ!

Щороку, 1 червня, Україна та увесь світ відзначає Міжнародний день захисту дітей! Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. І саме від нас, дорослих, залежить те, як складеться доля кожної маленької людини, а відтак і нового покоління українців. Адже немає більшого щастя, ніж пізнати щастя батьківства: триматись за маленькі долоньки, радіти першим крокам дитини, словам, бачити в її оченятах себе, відчувати своє продовження, свій найміцніший зв'язок зі світом. І не лише у особливі дні, свята, а повсякчас.

Шановні батьки, я безмежно вдячний вам за виховання дітей. За те, що вкладаєте у них усю душу, усе серце, за турботу і переживання, за безсонні ночі, за те, що ростите їх достойними людьми!

Кожна дитина повинна мати дитинство, яке має бути під захистом: захистом прав, здоров’я і життя. А ще діти повинні мати відчуття повної безпеки, любові та підтримки, бавитися та пустувати, не остерігаючись тривог…

Війна вкрала в українських дітей багато цих можливостей.

Сьогодні День захисту дітей – особливе свято. Бо вся країна стоїть одним фронтом за те, щоб побороти загарбника та захистити наше найцінніше. Щоб спочатку повернути на вулиці всієї України щирий дитячий сміх, а тоді – права дітей на творчість, освіту, мрії та гідне життя.

Попереду багато роботи. Тож будьмо сильними, щоб захистити майбутнє, що живе у наших дітях. 

Дорогі хлопчики та дівчатка, прийміть найщиріші привітання від нас, дорослих. Нехай у вашому житті ніколи не буде розчарувань. Міцного здоров’я вам, успіхів, добра, посмішок, безтурботного дитинства, безмежного щастя та мирного неба!

З повагою – Лохвицький міський голова

Віктор Іванович Радько

Фото без опису