ЧЕМПІОНАТ З ФУТБОЛУ РОЗПОЧАТО!

  • 57

ЧЕМПІОНАТ РОЗПОЧАТО!

 В суботу, 3 червня, відбулися перші ігри стартового туру чемпіонату Лохвицької громади з футболу.

В Лохвиці команди КДЮСШ та Темп (Риги) розпочали матч із Гімну України! Маємо надію, що і на інших стадіонах перед початком гри буде лунати Гімн. Адже в кожній команді є вчорашні гравці, які змінили футбольну форму на однострій та боронять нашу країну!

Сама гра розпочалася на невисокій швидкості, кожна із команд придивлялася до суперника. Обмінявшись кількома гострими моментами в першій половині тайму, вже другій половині Темп більше володів м'ячем. Черга із трьох ударів по воротах, із проміжками часу і декілька хвилин, таки з третьої спроби виявилася вдалою. Перших два пострілу голкіпер лохвичан впевнено впорався. А третій прийшовся впритул до стійочки, тут вже воротар був безсилий, 0:1.

 Другий тайм проходив в схожій манері. Щоправда, вже гості в другій половині матчу трохи підсіли. В молодих гравців Лохвиці з'явилось трохи більше впевненості. Як наслідок, в одній із атак, Апостол Олег, качнув захисника і сильним пострілом вколотив м'яча в сітку воріт. В кожної з команд були ще можливості відзначитися, але матч так і закінчився.

 Зазначимо, що Лохвиця представлена дуже молодими гравцями дитячо-юнацької спортивної школи, які фактично роблять свої перші кроки в іграх вже "дорослого" футболу.

Результати І туру:

 КДЮСШ (Лохвиця) - Темп (Риги) 1:1 (0:1), Апостол Олег - Маценко Вадим.

 Дружба (Яхники) - Сокіл (Токарі) 1-4 (1-3), Беззуб Олександр (пен.) - Касьян Олексій -2, Остапенко Ярослав, Дрога Андрій.

 Харчовик (Заводське) - Безсали 1:0 (0:0), Заславець Олександр.

 Озничі (Вирішальне) - Ісківці 6:1 (1:0), Руденко Андрій -3, Маловічко Олексій, Кебка Ярослав, автогол - Кривко Олександр.

 Погарщина - Нива (Бодаква) +/- технічна перемога/поразка (3:0).