ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ЛОХВИЦЬКОЇ ГРОМАДИ!

  • 124

Знову пекучим болем відлуння війни долинуло у нашу громаду – 3 червня 2023 року в районі населеного пункту Авдіївка Донецької області від травм, отриманих внаслідок мінометно-артилерійського обстрілу, загинув наш земляк, житель с. Лука,  солдат Збройних сил України БУЯКІН Олег Віталійович.

Він народився 20 вересня 1996 року у селі Білогорілка. Після закінчення 9 класів місцевої школи у  2012 році вступив до Решетилівського професійного ліцею, де здобув професію електрогазозварника.

З 2014 року працював за професією у фірмі «Укртранс» м. Київ. У вересні 2020 року переїхав у село Лука.

Перед війною трудився за кордоном.  Коли  ворожі російські війська вторглися на територію України, Олег Буякін за покликом люблячого свою рідну землю серця опинився в рядах захисників-добровольців. 

До останнього подиху залишався відданим присязі на вірність українському народу і  віддав своє життя в бою за Україну, за  незалежність нашої країни і свободу кожного її громадянина.

Ятриться в серцях людських невимовний біль від усвідомлення того, що війна забирає молодих і дужих.  Ось і Олегові назавжди лише 26…

Лохвицька громада розділяє непоправне горе родини, яка втратила сина, брата. Висловлюємо щире співчуття батькам Аллі Михайлівні та Віталію Анатолійовичу, сестрі Юлії, всім рідним, близьким і знайомим загиблого воїна. Герої не вмирають! Вони оберігають нас, живих, із небес!

Хай помстою ворогу буде перемога України,  за яку  Олег Буякін віддав своє молоде життя. Світла і вічна пам'ять подвигу Героя!