ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

  • 61

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

 

На виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 16.12.2020р. №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013р. №631 і від 11 жовтня 2016р. №710».

На підставі розрахунку Потреби в коштах на оплату  продуктів харчування на 2022 рік відділу освіти виконавчого комітету Лохвицької міської ради.

1. Предмет закупівлі за кодом ДК 021:2015  - 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи

(Фрукти свіжі в асортименті)

2. Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-05-19-008635-a

3. Відкриті торги;

4. Очікувана вартість закупівлі: 188 000 грн з ПДВ

5. Обсяги закупівлі:

Помідор свіжий

500 кг

Огірок свіжий

600 кг

Капуста молода

400 кг

Полуниця

200 кг

Черешня

200 кг

6. Строк поставки – з дати підписання договору по 31 грудня 2023 року;

7. Товар має  відповідати наступним вимогам:

Строк (термін) придатності товару, що є предметом закупівлі, на день його поставки повинен становити не менш ніж 80% від його загального строку (терміну) придатності.

Кожна партія товару має супроводжуватися накладними і документами, які засвідчують його якість та безпеку, маркувальними ярликами. У випадку поставки товару, який не відповідає критеріям замовника чи викликає сумнів щодо якості, Замовник має право вимагати проведення незалежної експертизи та лабораторних досліджень щодо якісних показників (характеристик) товару та їх відповідності вимогам замовника за рахунок Учасника. В такому випадку Учасник зобов’язаний вжити заходів щодо забезпечення доставки зразків товару до компетентної лабораторії та здійснити оплату відповідних лабораторних досліджень на умовах та у строки, визначені замовником. Замовник залишає за собою право вибору лабораторії, що здійснюватиме дослідження товару щодо якісних показників. В разі виявлення неякісного товару Учасник зобов’язаний замінити цей товар на якісний товар протягом 24 годин, про що учасник в складі тендерної пропозиції надає гарантійний лист. При поставці кожної партії Товару Постачальник зобов’язаний одночасно з накладними на Товар надати Замовнику повний комплект, завірених належним чином копій усіх чинних супроводжувальних документів на Товар, що підтверджують його походження, якість, та наявність яких вимагається чинним законодавством України.

  1. При поставці товару  повинні надаватися  супровідні документи, що підтверджують його  походження, якість, відповідність державним стандартам. При прийомі товару, обсяг  товару має  відповідати обсягу,  який зазначена у супровідних документах.  Приймання Товару за кількістю і якістю здійснюється представником замовника.

 

Учасники процедури закупівлі повинні надати в складі  тендерної пропозицій документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції  учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, а саме, відповідну технічну специфікацію, яка обов’язково має містити інформацію про повне найменування, місцезнаходження, та контактний номер телефону виробника(виробників)  - інформація має бути зазначена окремо по кожній товарній позиції даної закупівлі.

Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО) Товари, що постачаються повинні мати необхідні сертифікати якості виробника, реєстраційне посвідчення та висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи, або іншій подібний документ, що підтверджує відповідність товару вимогам, встановленим до нього загальнообов’язковими на території України нормами і правилами, повинен бути оформлений відповідно до вимог законодавства України, нормам Закону України «Про якість та безпечність харчових продуктів та продовольчої сировини».

 Учасник має надати документ, що підтверджує впровадження системи НАССР на потужності оператора ринку, а саме скан-копію діючого оригіналу сертифікату, виданого акредитованим органом сертифікації, яким посвідчується, що система управління безпечністю харчових продуктів відповідає ДСТУ ISO 22000:2019 (ISO 22000:2018 IDT), або Учасник має надати документи, що підтверджують впровадження системи НАССР на потужності оператору ринку (програми-передумови з урахуванням асортименту харчових продуктів, технологічних процесів та специфіки окремої потужності);