ЗАХОДИ БЛАГОУСТРОЮ У СЕЛАХ ЛУЧАНСЬКОГО, ЯХНИКІВСЬКОГО ТА ХАРКІВЕЦЬКОГО СТАРОСТАТІВ

  • 60

У населених пунктах старостинських округів Лохвицької громади ведуться роботи з благоустрою та впорядкування територій.

Аби зробити більше для своїх сіл, до робітників благоустрою КП «Добробут-сервіс», які обслуговують  сільські території на постійній основі,  на суботниках доєднуються небайдужі жителі, працівники місцевих закладів і установ, активна  молодь.

Цього разу в полі нашого зору – Лучанський (староста Світлана Калач), Яхниківський (староста Наталія Сердюк) та Харківецький (староста Людмила Тоцька) старостинські округи, а саме села Лука, Романиха та Архипівка.

У переліку  виконаних на території сіл робіт – фарбування конструкцій дитячих майданчиків, парканів, викошування трави і порослі у відпочинкових зонах, на узбіччях доріг, на територіях кладовищ та стадіонів (трактором КП «Добробут-сервіс» та за допомогою бензокос).

На жаль, довелося ліквідовувати кілька стихійних сміттєзвалищ, які деінде з’явилися, незважаючи на добре  відпрацьовану КП «Лохвиця-сервіс» систему вивозу твердих побутових відходів у приватних секторах сіл громади.  

Результатом злагодженої роботи стало впорядкування, наведене  на території сіл працьовитими руками небайдужих мешканців. Щира подяка всім,  хто долучився до благоустрою!