Лохвицька громада в числі 7 громад Полтавщини долучилася до грантового проєкту «Консорціум територіальних громад як запорука сталого розвитку малого та середнього бізнесу»

  • 80

Консорціум 7 громад Полтавщини (Лохвицька, Оржицька, Решетилівська, Машівська, Заводська, Білицька, Сенчанська) долучився до виконання програми міжнародної співпраці «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП». Замовлення і повне фінансування програми здійснюють спільно Європейський Союз та уряд Німеччини, а виконання такого  замовлення в Україні покладено на німецьку федеральну компанію GIZ («Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH»), яка вже понад 50 років є провайдером у галузі просвітництва заради сталого майбутнього.

Мета програми – створити кращі умови для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), підтримати інновації та стимулювати експорт, що є шляхом до сталого й рівномірного економічного зростання.

Партнером-виконавцем програми EU4Business на Полтавщині стала громадська організація «Регіональний розвиток України».Фото без опису