Відразу два топових матчі пройшли цієї неділі в чемпіонаті Лохвицької громади з футболу.

  • 66

ІV ТУР. ІНТРИГА РОЗВИВАЄТЬСЯ.

Відразу два топових матчі пройшли цієї неділі в чемпіонаті Лохвицької громади з футболу.

В Заводське завітав лідер чемпіонату токарівський "Сокіл". Склад обох команд вражав легіонерами, як для районної першості. В першому таймі ініціатива була за Сокілом, але пропустивши швидкий гол, вони так і не знайшли свою гру. Ще декілька контратак від Харчовика і гру зроблено ще в першому таймі, 3:0 на користь господарів. Сокіл таки забив м'яч престижу, в підсумку 5:1. Першу сходинку Сокіл таки лишив собі за підсумками четвертого туру, то ж вся боротьба попереду.

В Ісківцях після першого тайму навпаки попереду були гості із Погарщини. Натомість в другому таймі, господарі тільки після того як забили втретє, пропустили прямий постріл із штрафного. В підсумку перемога Ісківець.

По ходу всієї гри рахунок +/- гол тримав в напрузі глядачів. Здається , що цей чемпіонат таки буде тримати в напрузі весь цикл. З турнірної таблиці зовсім не зрозуміло, хто в лідерах, хто втратив, а хто має ще запас.

Результати ІV туру:

Ісківці - Погарщина 3:2 (0:1), Кривко Олександр, Кривенко Ігор, Мироненко Тарас / Касьян Олексій -2.

Темп (Риги) - Безсали 2:5 (2:2), Щербаков Валерій -2, Копил Родіон -2, Литвиненко Богдан / Кісенко Владислав, Грипась Олександр.

Червона картка - Копил Родіон.

Харчовик (Заводське) - Сокіл (Токарі) 5:1(3:0) /Дрога Андрій.

Дружба (Яхники) - КДЮСШ (Лохвиця) 3:1 (3:0), Касюдик Михайло, Жмут Руслан, Гайдило Олександр / Шамрицький Петро.

 Команда Озничі (Вирішальне) вільна від гри в турі.