Про скликання 43 сесії Лохвицької міської ради 8-го скликання

  • 353

 

Фото без опису

 

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

ЛОХВИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

МИРГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

МІСЬКОГО ГОЛОВИ

 

25.07.2023

№71  

Про скликання 43 сесії Лохвицької міської ради 8-го скликання

 

 

Відповідно до пункту 8 частини 4 статті 42 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні»:

 

1. Скликати 43 сесію Лохвицької міської ради 8-го скликання, пленарне засідання якої провести 03.08.2023 року о 1400 в приміщенні адміністративного будинку міської ради у м.Лохвиця по вул. Перемоги,1.

 

2. На розгляд 43 сесії Лохвицької міської ради внести питання:

- Про надання дозволу на списання основних засобів з балансового обліку КП «Лохвиця – сервіс»;

- Про надання дозволу на списання основних засобів з балансового обліку КНП «Лохвицька міська лікарня»;

- Про передачу майна з балансу виконавчого комітету Лохвицької міської ради на баланс КП «Добробут – сервіс»;

- Про затвердження Акту приймання-передачі комунального майна;

- Про розгляд депутатського запиту;

- Про затвердження штатного розпису Комунального підприємства «добробут-сервіс» Лохвицької міської ради, у новій редакції;

- Про затвердження актів приймання-передачі та актів списання матеріальних цінностей, що знаходять на балансі виконавчого комітету   Лохвицької міської ради;

- Про підтвердження членства у Всеукраїнській асоціації громад;

- Про затвердження Положення про Інклюзивно-ресурсний центр Лохвицької міської ради;

- Про затвердження актів приймання-передачі запасів від Відділу освіти виконавчого комітету Лохвицької міської ради до Лохвицької добровольчої сотні Миргородського добровольчого куреня Добровольчого формування Миргородської територіальної громади №1;

- Про передачу комунального майна (мотор редукторів) з балансу Відділу освіти виконавчого комітету  Лохвицької міської ради на баланс Виконавчого комітету Лохвицької міської ради;

- Про передачу права оперативного управління комунальним нерухомим майном територіальної громади Лохвицької міської ради Відділу освіти виконавчого комітету Лохвицької міської ради;

-  Про перейменування населених пунктів, вулиць та провулків Лохвицької територіальної громади;  

- Про затвердження змін до фінансового плану комунального некомерційного підприємства Лохвицька міська лікарня на 2023 рік у першому кварталі 2023 року.

- Про затвердження звіту про виконання фінансового плану Комунального некомерційного підприємства Лохвицька міська лікарня за І квартал 2023 року.

- Про затвердження змін до фінансового плану комунального некомерційного підприємства Лохвицька міська лікарня на 2023 рік у другому кварталі 2023 року.

- Про затвердження звіту про виконання фінансового плану Комунального некомерційного підприємства Лохвицька міська лікарня за І півріччя 2023 року.

- Про затвердження змін до фінансового плану комунального некомерційного підприємства Лохвицький центр первинної медико-санітарної допомоги на 2023 рік у першому кварталі 2023 року.

- Про затвердження звіту про виконання фінансового плану Комунального некомерційного підприємства Лохвицький центр первинної медико-санітарної допомоги за І квартал 2023 року.

- Про затвердження змін до фінансового плану комунального некомерційного підприємства Лохвицький центр первинної медико-санітарної допомоги на 2023 рік у другому кварталі 2023 року.

- Про затвердження звіту про виконання фінансового плану Комунального некомерційного підприємства Лохвицький центр первинної медико-санітарної допомоги за ІІ квартал 2023 року.

- Про затвердження звіту про надходження та використання коштів загального та спеціального фондів бюджету Лохвицької міської територіальної громади за І квартал 2023 року.

- Про затвердження звіту про надходження та використання коштів загального та спеціального фондів бюджету Лохвицької міської територіальної громади за І півріччя 2023 року.

- Про затвердження нової редакції Порядку відшкодування вартості проїзду громадянам, які знаходяться на амбулаторному лікуванні  в Полтавській обласній клінічній лікарні, відділ гемодіалізу №2 (додаток 13 до комплексної програму соціального захисту населення в Лохвицькій громаді на 2023-2025 роки). (в зв’язку з зміною місця проходження гемодіалізу вносяться зміни до Порядку). 

- Про перерозподіл коштів в межах місцевої комплексної програми «Територіальна оборона на 2021-2025 роки»  у 2023 році. (перерозподіл коштів в межах програми по добровольчому формуванню на: запасні частини для автомобілів, що забезпечують виконання бойових завдань, на придбання спецзасобів та спецобладнання, на облаштування кімнати для зберігання спецзасобів та спецобладнання).

- Про спрямування коштів на погашення кредиторської заборгованості, яка виникла у розпорядників бюджетних коштів бюджету Лохвицької міської територіальної громади станом на 01.01.2023 (заборгованість утворилась станом на 01.01.2023 в зв’язку з непроплатою коштів казначейством).

- Про надання іншої субвенції до бюджету Білозерської територіальної громади Херсонської області у 2023 році та спрямування рішення «Про внесення змін до показників бюджету Лохвицької міської територіальної громади на 2023рік» для погодження Міністерством фінансів України. (субвенція для відновлення пошкоджених/зруйнованих об’єктів інфраструктури с. Правдине Білозерської територіальної громади Херсонського району Херсонської області; субвенція до іншої області потребує обов’язкового погодження з Міністерством фінансів України).

- Про спрямування коштів на виконання заходів Програми «Відродження та розвиток культури в Лохвицькій громаді на 2023-2025 роки» у 2023 році . (На забезпечення перевезення учнів та викладачів дитячих музичних шкіл на конкурси, фестивалі, виступи, в інші міста області та країни).

- Про спрямування коштів на поповнення бібліотечного фонду у 2023 році (на придбання книг за оновленою шкільною програмою з української та зарубіжної літератури для 1-11 класів – 55 найменувань по 2-3 примірники).

- Про перерозподіл коштів по дитячо-юнацькій спортивній школі у 2023 році. (зекономлені кошти по оплаті електроенергії перенаправити на придбання подвійних ракеток та маківар). 

- Про перерозподіл коштів в межах Програми підтримки комунального некомерційного підприємства Лохвицька міська лікарня на 2023-2025 роки у 2023 році. (перенаправлення коштів з об’єкту «Капітальний ремонт частини приміщень першого поверху стаціонарного відділення КНП Лохвицька МЛ під реабілітаційне відділення по вул. Незалежності, 4 в м. Лохвиця Полтавської області» на об’єкт «Капітальний ремонт споруди цивільного захисту КНП Лохвицька МЛ по вул. Незалежності, 4»).

- Про спрямування коштів на капітальний ремонт та облаштування навчальних кімнат з елементами енергозбереження в приміщенні ЗДО «Теремок» по вул. Героїв України, 49а, м. Лохвиця Миргородського району Полтавської області (в т.ч. виготовлення ПКД та експертиза).

- Про спрямування коштів на виконання заходів Програми розвитку первинної медико-санітарної допомоги на території Лохвицької громади на 2023-2025 роки у 2023 році. (на проведення поточного ремонту з елементами енергозбереження Гирявоісковецької амбулаторії загальної практики сімейної медицини).

- Про надання субвенції з бюджету Лохвицької міської територіальної громади у 2023 році до державного бюджету для Лохвицького відділу поліції. (на придбання переносних радіостанцій, паливно-мастильних матеріалів, ремонт службових транспортних засобів).

- Про збільшення дохідної і видаткової частин бюджету Лохвицької міської територіальної громади на суму субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію проектів у рамках Програми з відновлення України;

- Про внесення змін до показників бюджету Лохвицької міської територіальної громади на 2023 рік.

- Про внесення змін та доповнень до місцевих програм  Лохвицької міської ради у 2023 році.

Земельні питання;

Різне.

 

 

Міський голова                                                                  Віктор РАДЬКО