ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ЛОХВИЦЬКОЇ ГРОМАДИ!

  • 86

Цього року наш народ вдруге відзначає визначне свято – День Української Державності. Воно співпадає з Днем хрещення Київської Русі, коли князь Володимир Великий зробив цивілізаційний вибір для України і обрав християнство державною релігією.  Це дало поштовх розвитку культури, науки та освіти і долучило Київську Русь до загальноєвропейського культурно-релігійного простору.

З тих часів і до сьогодні ми, народ України, творимо історію нашої незалежної держави, відстоюємо наші права, свободу, територію, робимо все, що в наших силах, для розвитку і процвітання нашої країни.

На жаль, зараз це відбувається в час небувалих випробувань і боротьби з  ворогом, який під личиною «єдності» та «братності» з війною прийшов у наші міста та на наші вулиці, підступно увірвався у наші домівки і перевернув життя мільйонів українців. 

Але ми незмінно залишаємося незламними та хоробрими. Ми єдині у своїх прагненнях, рішучі у своїх намірах стояти до останнього. Заради України, за яку віддавали та продовжують віддавати життя ні в чому невинні цивільні люди, наші захисники і захисниці.

Впевнений, що так само, як колись Володимир Великий після відновлення територій направив зусилля на вирішення внутрішніх проблем держави, її зміцнення і згуртування, так і ми після своєї неодмінної перемоги відбудуємо і відновимо все втрачене та вчергове доведемо право на існування великої держави – України!

Із нагоди свята від щирого серця бажаю всім стійкості, міцності духу, миру та добробуту. Підтримуйте один одного, любіть мову, шануйте традиції, вірте в нашу країну! Зараз, як ніколи, ми повинні бути згуртованими та допомагати один одному вистояти і перемогти! З Днем хрещення Київської Русі–України! З Днем Української Державності!

          З повагою – Лохвицький міський голова Віктор РАДЬКО

Фото без опису