НА ЛОХВИЧЧИНІ УРОЧИСТО ВІДКРИТО ПОЛІЦЕЙСЬКУ СТАНЦІЮ

  • 178

Сьогодні 1 серпня на теренах Лохвицької громади відбулася знакова подія – урочисте відкриття поліцейської станції. У рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади», що був кроком реформування поліції, у будівлі, яка знаходиться в центральній частині міста Лохвиця, тепер несуть службу ПОГи – поліцейські офіцери громади.

Одним із критеріїв втілення  цього проєкту було створення громадою належних умов для поліцейських офіцерів. З цією метою у 2021 році був  реалізований проєкт «Капітальний ремонт гаража з адмінприміщенням майнового комплексу».

Масштаб робіт, всередині та зовні будівлі, був чималий: відновлено водопровідну, каналізаційну та вентиляційну системи, проведено індивідуальне опалення, відновлено підлогу, укладено плитку, замінено на металопластикові вікна та двері, обладнано санвузол,  замінено на шатрову покрівлю, встановлено зливну систему з даху, стіни зовні утеплено полістеролом, зроблене їх облицювання та декоративне оздоблення фасаду.           Громада подбала про сучасне приміщення, а згодом і про меблі для поліцейських, які обслуговують виключно територію населених пунктів Лохвиччини, направляючи свої зусилля на захист населення від протиправних посягань та  створення безпечного середовища для мешканців громади. 

Прибувши на відкриття поліцейської станції, начальник ГУ НП Полтавської області генерал поліції 3 рангу Євген Рогачов привітав нашу громаду з приємною подією та вручив ПОГам Володимиру Грищенку та Тарасу Кудері подарунок – ключі від нового автомобіля, кросовера спеціалізованого призначення   Renault Duster.  Найкраща в області – таку оцінку дав очільник поліції Полтавщини приміщенню поліцейській станції у Лохвицькій громаді.

До привітань на адресу поліцейських долучилися начальник Миргородської РВА Віталій Дяківнич та начальник Миргородського РВП Віталій Ярмолюк. 

Лохвицький міський голова Віктор Радько, користуючись нагодою, подякував поліцейським офіцерам громади за ту допомогу, плече підтримки, які вони надавали під час евакуації населення з постраждалих районів Сумщини у лютому – березні 2022 року. Також він відзначив, що спочатку війна, а потім відсутність волі депутатів, на жаль, не дали цілком завершити ремонт гаражного приміщення та провести благоустрій території поліцейської станції. Але це – у перспективі.