ЯКІ ПИТАННЯ ПРОІГНОРУВАЛИ ДЕПУТАТИ, НЕ З’ЯВИВШИСЬ НА БЮДЖЕТНУ І ЗЕМЕЛЬНУ КОМІСІЇ?

  • 160

На 3 серпня 2023 року заплановане проведення 43 сесії Лохвицької міської ради 8 скликання. У рамках підготовки до сесії на 1 серпня заплановані проведення засідань постійних депутатських комісій.

Через відсутність кворуму, а фактично неявку депутатів – членів комісій, не відбулося спільне засідання постійної комісії з бюджету та фінансів (окрім присутніх голови комісії Анатолія Білана та заступника голови комісії Олесі Солохіної) і комісії з питань земельних відносин, будівництва та екології (окрім присутнього голови комісії Анатолія Заславця). 

Попередньо нерозглянутими залишилися 23 бюджетних питання порядку денного: щодо затвердження звітів про виконання бюджету громади, звітів про виконання фінансових планів закладів охорони здоров’я, внесення змін до показників бюджету, зокрема на суму субвенції (86 млн.) з державного бюджету  на капітальний ремонт будівлі  поліклінічного відділення Лохвицької міської лікарні, спрямування коштів на погашення кредиторської заборгованості (502,559 грн.), яка виникла з 1.01.2023 р.  внаслідок непроплати платежів казначейством, в тім числі за дитячі новорічні подарунки, питання  щодо перерозподіл коштів в межах програм та установ.

Нерозглянутими залишилися і 62 земельні питання,  що стосуються оформлення права користування земельними ділянками під існуючими магазинами, передачі в постійне користування комунальному підприємству «Добробут-сервіс» земельних ділянок під полезахисними лісосмугами, викупу земельних ділянок для ведення  фермерського господарства, проведення земельних торгів на водні об’єкти (ставки).

Із переліком питань порядку денного 43 сесії Лохвицької міської ради 8 скликання, в тому числі із розгорнутим переліком земельних питань, 

можна ознайомитися нижче. 

Фото без опису