ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ЛОХВИЦЬКОЇ ГРОМАДИ!

  • 249

Щиро вітаю вас з Днем Державного Прапора України!   

          32 роки ми живемо в незалежній, суверенній державі. Об’єднавшись під гордим синьо-жовтим стягом, 24 серпня 1991 року наш народ заявив всьому світові про рішучий намір самому визначати свою долю. Та знову перед Україною постали нелегкі виклики, і поняття свободи набуло нового значення для кожного українця.

           Нині незалежність – це сотні тисяч героїв-патріотів, що власною душею і тілом боронять країну від  російського ворога.       Це незламна воля наших воїнів, які, маючи за духовний оберіг символ нації – Український Прапор, щодня захищають мирне небо над нашими головами.

          Відстоюючи незалежність, повертаючи окуповані російським ворогом території, ми розуміємо, що головна цінність та мета обраного нами шляху – це мирне небо, щасливі родини, процвітаюча країна.

          Переконаний, ми відстоїмо вільну Україну та доведемо собі і світові, що українці мають непохитну жагу до свободи та вроджене почуття єдності!

          Від душі бажаю всім здоров’я і незламного українського духу, добра і мирного неба, мудрості і глибокої віри у гідне майбутнє нашої громади та всієї України!

          І хай наш Прапор завжди гордо майорить над Україною та буде надійним оберегом у всіх наших справах та помислах! З Днем Державного Прапора, дорогі земляки! Слава Україні!

          З повагою – Лохвицький міський голова Віктор РАДЬКО

Фото без опису