ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ЛОХВИЦЬКОЇ ГРОМАДИ! ДОРОГІ СПІВВІТЧИЗНИКИ!

  • 156

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ЛОХВИЦЬКОЇ ГРОМАДИ!

ДОРОГІ СПІВВІТЧИЗНИКИ!

          Щиро вітаю вас  із найбільшим державним святом нашого народу –Днем Незалежності України! Ці свято для українців  – не просто дата. Це день, коли на карті світу з’явилася незалежна держава Україна. Це пам’ять про покоління наших предків, що творили націю і боролися за її державність.

          Попри всі страхіття путінської злочинної війни стало зрозуміло, якою є сучасна українська нація. Різноманітна, сконсолідована і повністю віддана національній ідеї незалежності. Лише існуванням такої нації можна пояснити готовність боротися проти російських окупантів із неймовірною завзятістю, відданістю та незламністю. Бо для українців свобода і гідність завжди були і залишаються основоположними цінностями.

          Тож хочу насамперед висловити щиру вдячність мужнім та відважним українським воїнам, які зараз на передовій захищають нашу незалежність, роблять все для того, щоб звільнити окуповані території України. Закликаю всіх жителів Лохвицької громади пам’ятати тих Героїв, які життям заплатили і платять за наше мирне небо і спокій на рідній українській землі.

          Випробування об’єднують український народ та роблять його сильнішим. Ми добре зрозуміли, що омріяна заможна та вільна Україна будується кожним із нас, ми усі разом і кожен особисто відповідальний за долю своєї країни.

          У цей визначний день бажаю всім миру, добробуту, міцного здоров’я, злагоди в родинах, і головне – Перемоги над російськими окупантами. Вірю – спільними зусиллями  ми відвоюємо, розбудуємо та уславимо нашу рідну Україну! З Днем Незалежності, дорогі земляки!

          З повагою – Лохвицький міський голова Віктор РАДЬКО

Фото без опису