УВАГА! НЕБЕЗПЕЧНА ВОДА!

  • 158

Відповідно до наказу служби у справах дітей виконавчого комітету Лохвицької міської ради від 25.08.2023 року № 23 «Про проведення профілактичного рейду «Безпечне поводження на водоймах», в.о. начальника Служби у справах дітей Ольгою ПОПОВОЮ, провідним спеціалістом Служби у справах дітей Вікторією ЛИТВИНЕНКО та поліцейськими офіцерами Лохвицької територіальної громади Володимиром ГРИЩЕНКОМ та Тарасом КУДЕРЕЮ 25 серпня був проведений профілактичний рейд поблизу водойм, а саме поблизу місць для купання (м. Лохвиця, с. Млини).

Під час рейду поліцейські нагадали дорослим та дітям правила відпочинку на водоймах, акцентували увагу щодо небезпеки пірнання у воду з обривів та мостів, нагадали про заборону купання в невідведених місцях та у нетверезому стані.

Окрему увагу працівники служби у справах дітей та правоохоронці звертали на дітей, які відпочивали без супроводу дорослих та громадян, котрі відпочивали з дітьми та застерігали, щоб діти не купалися самостійно, а тільки у супроводі батьків, щоб запобігти нещасним випадкам.