ВІДБУЛАСЯ РОЗШИРЕНА НАРАДА КЕРІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ТА УСТАНОВ ОСВІТИ ЛОХВИЦЬКОЇ ГРОМАДИ

  • 193

          Напередодні початку нового навчального року під головуванням начальника відділу освіти виконавчого комітету міської ради Тетяни Заїки  пройшла традиційна серпнева розширена нарада керівників закладів та установ освіти Лохвицької територіальної громади на актуальну для сьогодення тему «Навчаємося попри все».

           Зібрання відбулося в День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, тож його учасники хвилиною мовчання вшанували військовослужбовців та добровольців, в тім числі освітян, котрі віддали життя за Україну.

          На зустрічі був присутній Лохвицький міський голова, який привітав  педагогічних працівників з початком навчального року та наголосив на дотриманні безпекових умов під час освітнього процесу в школах та дитячих садках громади.  

          На нараді начальником відділу освіти було підведено підсумки роботи освітньої галузі у минулому навчальному році та окреслено  завдання на 2023 – 2024 навчальний рік. Також були обговорені питання, що стосувалися організації освітнього процесу з урахуванням заходів безпеки, харчування дітей та підвезення  здобувачів освіти до закладів.  

          У підсумку наради Тетяна Заїка наголосила, що разом із викликами часу незмінною місією закладів освіти Лохвицької громади залишається якісна та доступна освіта дітей, набуття компетентностей, які вони будуть застосовувати у подальшому житі.