1 вересня – День знань

  • 91

ДОРОГІ ШКОЛЯРІ, ВЧИТЕЛІ, БАТЬКИ!

          Я щиро вітаю вас зі святом 1 вересня –  Днем знань, який знаменує початок нового 2023–2024 навчального року! Знову  наші школярі розпочинають навчання у складний для країни воєнний час. Без традиційних першовересневих урочистостей, з незапланованими  перервами в укриттях під час повітряних тривог. Безпека всіх учасників освітнього процесу залишається пріоритетом сьогодення.

          І лише завдяки незламності наших захисників діти в Україні, і на Лохвиччині зокрема, мають можливість навчатися очно і дистанційно. Герої мужньо стримують ворога, щоб діти вчили правдиву історію України, а не вигадки «руського міра»! Спасибі воїнам за вранішнє сонце і українське небо над нами!

          Попри всі складнощі воєнних умов я сердечно вітаю всіх школярів з початком нового навчального року, а особливо цьогорічних першокласників, найменших здобувачів освіти нашої громади! Наснаги і впевненості у власних силах бажаю одинадцятикласникам, для яких цей навчальний рік стане відправною точкою у самостійне життя.

          Дякую  професійній педагогічній когорті Лохвиччини за віддану працю, сумлінне виконання відповідальної місії – виховання підростаючого покоління, юних громадян, від яких залежить майбутнє нашої держави.

          Хай новий навчальний рік принесе школярам  цікаві уроки і радість пізнання, вчителям – задоволення від роботи з учнями, а батькам – втіху від успіхів своїх дітей.  

          Всім міцного фізичного і морального здоров’я, сил, витривалості та мирного неба над Україною! З Днем знань!  

          З повагою – Лохвицький міський голова Віктор РАДЬКО

Фото без опису