ІЗ РОБОЧОЇ НАРАДИ У МІСЬКОГО ГОЛОВИ

  • 149

          Робочий тиждень розпочався із чергової апаратної наради під керівництвом Лохвицького міського голови Віктора Радька.

          У ході зібрання директори комунальних підприємств «Добробут-сервіс» та «Лохвиця-сервіс» прозвітували про основні напрямки діяльності протягом минулого тижня. 

          При обговоренні міський голова Віктор Радько наголосив на   актуальних питаннях життєдіяльності громади, окреслив коло пріоритетних  завдань на тиждень.

           Серед них – продовження підготовки до майбутнього опалювального сезону, зокрема заготівля дров та виробництво пелетів для забезпечення теплом освітніх закладів – шкіл та садочків на території громади, термінове відновлення водопостачання для 50 абонентів вул. Ватутіна  с. Гиряві Ісківці,

де вийшла з ладу водяна свердловина, усунення наслідків сильної зливи на території с. Харківці – очистка водопропускної труби, проведення заходів благоустрою на вул. Сенчанська, де  на водогоні проведені роботи із заміни шкідливої для здоров’я азбестової водяної труби, впорядкування місця пориву водомережі на вул. Незалежності, який працівниками КП «Лохвиця-сервіс» було ліквідовано ввечері у п’ятницю. 

          У ході наради було обговорене питання виконання розпорядження начальника другого відділу Миргородського РТЦК та СП щодо необхідності оповіщення старостами військовозобов’язаних, відповідно до списків, які надаються РТЦК та СП, для оновлення ними даних та проходження медкомісії, виявлення осіб, які не перебувають на військовому обліку. 

          По обговорених на нараді питаннях міський голова дав доручення відповідним працівникам,  взявши їх виконання на особистий контроль.