16 вересня – День фармацевтичного працівника

  • 137

Шановні фармацевти та провізори!

          Від щирого серця вітаю вас із професійним святом, яке в Україні щорічно відзначається у  третю суботу вересня.    

          Ви обрали складну та водночас цікаву професію –  турбуватися про людське здоров’я. Фармацевтична галузь залишається важливою складовою частиною системи охорони здоров’я, адже хто краще за фармацевтів знає, які ліки допоможуть впоратися із недугою, вміє їх правильно зберігати.

          Своєю  добросовісною, сумлінною працею ви  щодня забезпечуєте населення  Лохвицької громади якісними і доступними лікарськими засобами,  йдучи у ногу з часом,  слідкуєте за тенденціями розвитку медицини і виробництва ліків, щоб відповідати сучасним ринковим вимогам.

Впевнений, що ваш фаховий досвід, глибокі знання та відданість справі й надалі слугуватимуть збереженню здоров’я жителів нашої громади та всієї української нації.

          У цей святковий день щиро зичу вам міцного здоров’я, життєвого оптимізму, щастя, добробуту та родинного благополуччя! Нехай праця на благо людей приносить вам задоволення, а ваша доброзичливість, уважність і професіоналізм сприяють новим звершенням на професійній ниві. Ясного сонця, світлих надій  і мирного неба над Україною!

            З повагою – Лохвицький міський голова Віктор РАДЬКО