ПРИВІТАЛИ РЯТІВНИКІВ ІЗ ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

  • 226

          Для забезпечення надійного захисту життя людей та матеріальних цінностей від вогню та стихій  з’явилася професія «рятувальник».  Вона, без сумніву, одна з найнебезпечніших.  Бо це і робота в екстремальних умовах, і ризик для життя, а головне –  відповідальність за життя інших людей. А надто тоді, коли країна живе в умовах війни, постійної загрози повітряних тривог, можливих обстрілів. 

          Напередодні Дня працівників цивільного захисту України, Дня рятівника, що відзначається у третю неділю вересня, у 9 ДПЧР 5 ДПРЗ ГУ ДСНС України в Полтавській області відбулися урочистості з нагоди професійного свята, у яких взяв участь Лохвицький міський голова Віктор Радько.  

          Привітавши цих мужніх чоловіків з наступаючим святом, міський голова від імені мешканців Лохвицької територіальної громади подякував  рятувальникам на чолі з начальником 9 ДПЧР 5 ДПРЗ ГУ ДСНС України в Полтавській області Віктором Пєхтєрєвим за професіоналізм, мужність, вірність обов’язку, постійну бойову готовність до боротьби з незваним лихом. 

          За сумлінне виконання службових обов’язків, проявлену високу професійну майстерність при ліквідації надзвичайних ситуацій і пожеж та з нагоди Дня рятівника Віктор  Радько вручив  грамоти Лохвицької міської ради рятувальникам  9 ДПЧР 5 ДПРЗ ГУ ДСНС України в Полтавській області – головному майстру-сержанту служби цивільного захисту, водію Кошовцю Віталію Івановичу, капітану служби цивільного захисту, начальнику караулу Кулику Роману Вікторовичу, головному майстру-сержанту служби цивільного захисту, командиру відділення Григоренку Юрію Олександровичу.