ВІСТІ З СЕСІЙНОЇ ЗАЛИ: ВІДБУЛАСЯ 43 СЕСІЇ ЛОХВИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

  • 211

          Сьогодні, 15 вересня, за присутності 21 депутата відбулося засідання 43 позачергової сесії Лохвицької міської ради, на порядок денний якої було винесено 15 питань життєдіяльності громади.  

          Перед початком роботи сесії присутні у залі на чолі з міським головою Віктором Радьком скорботною хвилиною мовчання вшанували світлу пам'ять депутата міської ради 8 скликання, директора Лохвицької гімназії №1 Наталії Іванівни Лисенко, яку громада напередодні  провела у останню земну дорогу. Ще однією хвилиною мовчання вшанували пам'ять 30 воїнів-захисників, які за час війни полягли за волю України.

          Пленарне засідання пройшло у закритому режимі у  зв’язку з розглядом питань військового характеру. По всіх питаннях порядку денного були прийняті позитивні рішення.

          Так рішенням сесії були виділені кошти у сумі 250 тис. грн. для КП «Лохвиця-сервіс» на придбання пального для забезпечення генераторів у разі аварійного чи планового відключення електроенергії, перенаправлено кошти по комунальному підприємству «Лохвиця-сервіс» у сумі 621 тис. грн. на ремонт спецтехніки для впорядкування сміттєзвалища,  уточнено назву об’єкта реконструкції даху – 9 ДПРЧ 5 ДПРЗ ГУ ДСНС України в Полтавській області, –  на який буде використана субвенція з бюджету громади у сумі 1 млн. грн.,  надано субвенцію Лохвицькому відділу поліції у сумі 395 тис. грн. на придбання паливно-мастильних матеріалів, ремонт службових транспортних засобів та ін. Внесені відповідні зміни до показників бюджету громади та місцевих програм.

          За ряд так званих «земельних» питань – з 12 по 15 – депутати схвально проголосували пакетом, всі вони стосувалися сервітутного користування землею ПрАТ «Природні ресурси».