1 жовтня – День захисників і захисниць України

  • 161

ШАНОВНІ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІ,

ДОРОГІ ЗАХИСНИКИ І ЗАХИСНИЦІ УКРАЇНИ!

 Від щирого серця вітаю вас із загальнонаціональними святами – Днем захисників і захисниць України, Днем українського козацтва та християнським святом Покрови Пресвятої Богородиці – покровительки захисників  рідної землі. 

          Ці свята – добра нагода згадати історичну звитягу українського козацтва, ветеранів Другої світової війни, воїнів УПА та подякувати героям та героїням сьогодення – бійцям і бійчиням Збройних сил, які у цю саму мить захищають Україну від підступного російського  ворога.

У скорботі схиляємо голови в честь воїнів, які віддали своє життя за нашу благословенну українську землю. Світла пам'ять про наших воїнів-земляків завжди житиме в серцях мешканців Лохвицької громади!

          День захисників і захисниць – свято тих, завдяки кому ми втримали незалежність, маємо змогу жити своїм щоденним життям – працювати, творити, виховувати дітей. Низький уклін українським військовим, які щоденно, ризикуючи власним здоров’ям і життям, стоять на сторожі незалежності України, зміцнюють її національну безпеку, захищають свою державу, свій дім і своїх близьких.

          Справа захисту незалежності згуртувала військових,  добровольців і волонтерів.  Нині  ми вшановуємо всіх, хто, виконуючи свій обов’язок на бойовому посту чи у мирній справі, робить внесок у справу оборони нашої держави.

           Від душі зичу всім міцного здоров’я, надійного тилу, незламної волі і  мужності, які наближають нашу перемогу. Хай День захисника і захисниці святкується під покровом мирного неба вільної України!

          З повагою – Лохвицький міський голова Віктор РАДЬКО

Фото без опису