1 жовтня – День працівників освіти

  • 166

ШАНОВНІ  ВЧИТЕЛІ, ПРАЦІВНИКИ ТА ВЕТЕРАНИ ОСВІТЯНСЬКОЇ ГАЛУЗІ ЛОХВИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ!

          Щиро вітаю вас з Днем працівників освіти України, який  традиційно відзначається у  першу неділю жовтня.  

          Професія вчителя поєднує в собі мудрість і молодість душі, креативність і завзятість, доброту і суворість. Вам, дорогі педагоги,  довірено найдорожче, що є у людей, – діти. І ви щедро  ділитеся з ними своєю любов’ю, талантом і покликанням сіяти мудрість і знання, вчити пізнавати нове і пам’ятати, якого ми роду.

          Місія педагога є визначальною для держави – саме вчитель щоденно формує людину та суспільство майбутнього, навчає дітей жити, мислити, любити  рідний край і свою країну.

          Завдяки  вам діти долучаються до невичерпних скарбниць знань, які допомагають їм обрати життєвий шлях, стати справжніми фахівцями своєї справи, будівничими нової заможної та процвітаючої  України.

           Щиро вдячний, вам шановні вчителі, за творчу, самовіддану та подвижницьку працю, педагогічну майстерність i безкорисливе добро, яке повсякчас ви даруєте дітям. Хай же на цьому благородному шляху вас завжди супроводжуютъ успiхи, хай щедрою на здоров’я і добро буде до вас доля, обминають життєві негаразди, а вaшi серця зiгрiвають людська повага, любов і вдячність. Світлих надій і мирного неба над Україною!  

          Із повагою – Лохвицький міський голова Віктор РАДЬКО

Фото без опису