30 вересня – Всеукраїнський день бібліотек

  • 98

ШАНОВНІ БІБЛІОТЕКАРІ  ЛОХВИЦЬКОЇ ГРОМАДИ!

          Прийміть щирі вітання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек! Разом з вами це свято відзначають всі, хто, незважаючи на розвиток комп’ютерних технологій, продовжує любити і цінувати книги у паперовому  форматі.

          Бібліотека – особливе місце. Ви, будучи берегинями книжкових храмів, доносите до читачів  увесь спектр різноманітних інформаційних потоків та бібліотечних послуг, сприяєте розвитку особистості, вихованню кращих якостей і патріотичної свідомості дітей, молоді та дорослих.

          Приємно, що бібліотеки нашої громади є цікавими для мешканців. Сюди приходять не тільки знайти потрібну книгу, а й збираються на різноманітних заходах, творчих виставках, зустрічах та презентаціях. 

Від  щирого серця зичу вам, шановні працівники Публічної бібліотеки імені Г.С. Сковороди Лохвицької ТГ, працівники сільських та шкільних бібліотек, міцного здоров’я, життєвої наснаги, творчих успіхів та цікавих робочих днів! Добра вам,  успіхів у професійній діяльності,  благополуччя у родинах, світлих надій і мирного неба над Україною ! Зі святом!

Із повагою – Лохвицький міський голова Віктор РАДЬКО

Фото без опису