Вітання з Днем села

  • 123

Вітання з Днем села  

ШАНОВНІ  ЯХНИЧАНИ!

         Від щирого серця вітаю вас із Днем рідного села Яхники!  Це особливе свято, яке об’єднує усіх жителів, тих, чиєю працею воно створювалося і  розбудовувалося. Славна історія кожного села є часткою історії нашої громади, всієї країни, яка нині переживає найскладніші часи.  

          Війна змінила наше сьогодення та навчила цінувати те, що ми маємо. Нестерпно боляче від втрат. Але мусимо триматися і бути сильними. Багато хто з вас із завмиранням серця чекає звісток від рідних та близьких,  від чоловіків, синів, братів, друзів, які мужньо захищають нашу Батьківщину від російського окупанта. Маємо продовжувати жити і працювати, бути згуртованими у  прагненні до перемоги і щодня дякувати захисникам за кожен тихий світанок!  

           Дорогі жителі села Яхники –  маленькі та дорослі, юні та поважні! Дякую вам за працьовитість та мудрість, порядність та патріотизм! У цей святковий день від усієї душі  бажаю вам, щоб ваші серця наповнювалися гордістю за рідне село, прагненням до єдності та порозуміння, а ваша сумлінна праця була надійною запорукою щасливого майбутнього. Міцного вам здоров’я, щастя, добра, достатку, мирного неба над нашою рідною Україною! 

 

 З повагою – Лохвицький міський голова Віктор РАДЬКО