Сюрприз для бібліотеки.

  • 270

http://lokhvytsia-cbs.edu.poltava.ua/novini.../id/817

З нагоди Дня Бібліотек сучасна українська письменниця Людмила Охріменко провела конкурс на "Найкращий відгук" про одну з трьох захоплюючих книжок її авторства: "Оскар", "Муха в окропі на окупованій території" або "Волонтерські історії 2014-2022".

Наша постійна читачка Надія Миколаївна, взяла участь у конкурсі написавши відгук на книгу «Оскар»:

«Донецьк 2015 рік. Український офіцер спецпризначенець Руслан потрапляє у полон до російських окупантів. Страшні тортури довелося йому перенести. Та спецпризначенців навчають не вмирати, а виживати, воювати. Тому Руслан навіть в тяжкому стані все прораховує і знаходить спосіб для втечі. Єдине, що турбувало його - це його ноги. Калікою безногим буде не взмозі взятися до зброї! І ось вона - свобода, точніше перший крок до неї. Перший день довелося вилежатися у смітнику, далі допомогла його схованка. Його друг разом з дружиною поставили Руслана на ноги. Та немає часу сидіти. Те , що дізнається Руслан про свою дружину, виб'є його з колії. Та він помститься їм усім! Книга зачепила за живе.»

Надія Миколаївна не просто написала відгук, а і додала креативне фото з авторським малюнком на асфальті.

У цьому конкурсі взяли участь багато людей з усієї України, але гарною новиною стало те, що саме відгук написаний від щирого серця нашою читачкою став одним з кращих, а заохочувальним призом були книги.

Цією радістю Надія Миколаївна поділилася з працівниками Публічної бібліотеки ім. Г.С. Сковороди Лохвицької міської ТГ Biblioteka Lokhvytsya зателефонувавши та запитавши яку б книгу Людмили Охріменко наша бібліотека хотіла б отримати. У фонді нашої книгозбірні вже були книги "Оскар" і "Муха в окропі на окупованій території", а от «Волонтерські історії 2014-2022» дуже хотілося б отримати і порадувати своїх читачів. І ось цей день настав завдяки нашій читачці у нас є жадана книга з підписом від пані Людмили «Лохвицькій центральній бібліотеці від авторки. Успіхів!»

Колектив Лохвицької бібліотеки щиро дякує Надії Миколаївні за такий неймовірний подарунок, бажаємо ще багато перемог у таких розіграшах та щоб домашня бібліотека завжди поповнювалася милими серцю виданнями.

Шановні жителі та гості нашої громади, запрошуємо Вас завітати до нашої бібліотеки та ознайомитися з книгами Людмили Охріменко. Ми гарантуємо вони точно знайдуть відгук у ваших серцях.