Дню визволення від нацистських загарбників присвячується…

  • 116

Щороку 28 жовтня в Україні відзначають День визволення від нацистських загарбників. Деокупація українських земель під час Другої світової війни закінчилася цього дня у 1944 році. Друга світова війна принесла з собою таку безліч трагедій, віроломства і зруйнованих доль, що до цих пір людство із гіркотою і сумом згадує ті далекі події, які торкнулися практично всіх на нашій спільній землі.

Через 79 років після трагедії московія здійснила повномасштабне вторгнення та розв’язала війну проти нашої суверенної країни. Наше покоління знову стало на захист незалежності та територіальної цілісності України.

Справжніми героями є ті, хто до останнього боронив свій дім і не боявся дати відсіч ворогу у Другу світову війну і у сьогоднішній російсько-українській війні.

Сьогодні лохвичани з нагоди 79-ї річниці визволення України від гітлерівських загарбників вшанували пам'ять всіх героїчних захисників української землі скорботною хвилиною мовчання та поклали квіти до Вічного вогню та пам’ятного знака Героям АТО.