ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі Капітальний ремонт будівлі комунального некомерційного підприємства Лохвицька міська лікарня (термомодернізація фасаду з переобл

  • 190

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі Капітальний ремонт будівлі комунального некомерційного підприємства Лохвицька міська лікарня (термомодернізація фасаду з переобладнанням вхідних груп, влаштуванням пандусу та вимощення; заміна покрівлі з утепленням; заміна внутрішніх інженерних мереж та оздоблення) по вул. Незалежності,4 в м. Лохвиця Полтавської області. Коригування

 (оприлюднюється на виконання постанови Кабміну № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

 

1. Найменування: Виконавчий комітет Лохвицької міської ради

2. Місце знаходження: Україна, 37200, Полтавська область, м. Лохвиця, вул. Перемоги, 19

3. Код ЄДРПОУ: 41812483

4. Категорія замовника: Орган державної влади, місцевого самоврядування або правоохоронний орган

5. Назва предмету закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником: Капітальний ремонт будівлі комунального некомерційного підприємства Лохвицька міська лікарня (термомодернізація фасаду з переобладнанням вхідних груп, влаштуванням пандусу та вимощення; заміна покрівлі з утепленням; заміна внутрішніх інженерних мереж та оздоблення) по вул. Незалежності,4 в м. Лохвиця Полтавської області. Коригування

 (код ДК 021:2015 «45453000-7» - Капітальний ремонт і реставрація).  

6. Дата оголошення: 24 жовтня 2023 року

7. Процедура закупівлі: відкриті торги з особливостями.

8. Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-10-24-009894-a

9. Обґрунтування необхідності закупівлі

Закупівля здійснюється з метою реалізації проєкту в рамках «Програми з відновлення України».

Згідно із Фінансовою угодою між Україною та Європейським інвестиційним банком (Проєкт «Програма з відновлення України») від 9 грудня 2020 року FI № 91.906 Serapis № 2019-0903, ратифікованою Законом України  від 14 липня 2021 року №1645-IX Європейський інвестиційний банк надає Україні позику з метою фінансування Проєкту «Програма з відновлення України».

15 грудня 2021 року Кабінетом Міністрів України прийнята постанова №1324 «Про затвердження Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію проєктів у рамках «Програми з відновлення України» та у зв’язку з укладенням Фінансової угоди.

Відповідно до Угоди про впровадження проєкту «Програма з відновлення України», укладеної між Мінфіном та Мінінфраструктури, кошти Позики є субвенцією з Державного бюджету місцевим бюджетам  у вигляді безповоротної передачі коштів для реалізації проєктів у рамках Програми з відновлення України, що фінансуються відповідно до Фінансової угоди та постанови Кабінету Міністрів України від 15 грудня 2021 року №1324 «Про затвердження Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію проєктів у рамках Програми з відновлення України».

 

10. Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 104 298 425,00 грн. з ПДВ. Обсяги та очікувана вартість закупівлі обраховано відповідно до проектно-кошторисної документації та обсягу фінансування.

 

11. Розмір бюджетного призначення: сформований з урахуванням очікуваної вартості закупівлі та відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 04.07.2023 №596 «Про розподіл у 2023 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію проектів у рамках  Програми з відновлення України», відповідно до рішення 35 сесії 8 скликання №3 від 27.01.2023р. «Про внесення змін до показників бюджету Лохвицької міської територіальної громади на 2023 рік 1652400000».

Джерело фінансування: державний бюджет, місцевий бюджет.

 

12. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Технічні та якісні характеристики визначені відповідно до затвердженої проектної документації та оприлюднено Замовником у тендерній документації згідно з вимогами Закону України «Про публічні закупівлі».

У Додатку 5 до тендерної документації визначено технічну специфікацію, яка містить опис усіх необхідних характеристик предмета закупівлі, що закуповуються, у тому числі технічні, функціональні та якісні характеристики. Зазначені характеристики можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва; описом характеристик передбачено технічні особливості або специфікації, які містять посилання на стандартні характеристики, технічні регламенти та умови, вимоги, умовні позначення та термінологію, пов’язані з товарами, роботами чи послугами, що закуповуються, передбачені існуючими міжнародними, європейськими стандартами, іншими спільними технічними європейськими нормами, іншими технічними еталонними системами, визнаними європейськими органами зі стандартизації або національними стандартами, нормами та правилами.

Інші статті
ОБҐРУНТУВАННЯ  технічних та якісних характеристик, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі  Експлуатаційне утримання автомобільної дороги (комунальна власність)  по вул. Олега Коваленка в м. Лохвиця Полтавської області
  • Переглядів: 14

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі Експлуатаційне утримання автомобільної дороги (комунальна власність) по вул. Олега Коваленка в м. Лохвиця Полтавської області

Всі статті